Somme tider kræver de større anlægsarbejder i haven lidt mere end en skovl og en spade. Det er ikke altid nok at kalde stærke venner sammen til at løfte i flok og love dem pizza og påskebryg for hjælpen. Heldigvis kan du ringe til AB Kirketoft og få flere muskler til rådighed.

Måske er børnene vokset fra trampolinen, og nu er tiden inde til at indrette havens uderum på en ny måde, som igen kan samle hele familien. Her er for eksempel en udespa en herlig løsning, som inviterer til afslappet hygge og wellness med familie og venner, også for husets teenagere og deres venner. Kan du se det for dig? At sænke sig ned i dejligt opvarmet vand og lade kroppens og hjernens spændinger løses op, mens du nyder roen efter dagens arbejde.

En udespa er tung. Meget tung. Den kræver mere end skovl og velvilje at få på plads. Der skal overblik og potent maskineri til.

Sådan en opgave løste vi for nylig. Udespaen var en del af et haveanlæg i en villahave, hvor den skulle stå i forlængelse af træterrassen. Først lagde vi en flisebund og ovenpå en 15 cm flamingoplade til at isolere spaen nedefra. Og derefter blev 500 kg udespa løftet på plads. Det klarede vores minilæsser nemt. Den kan løfte og flytte gods på over et ton, fordi den er forsynet med kontravægt bagpå og har 60-70 liter saltvand i hvert af sine 40 cm brede dæk. Dermed ligger tyngdepunktet lavt, og minilæsseren står solidt på jorden under arbejde og kørsel.

I dette haveanlæg blev der lavet træterrasse rundt om udespaen, og der er også etableret en udebruser ved siden af. Det er nemmere at holde spaen fri for græs og grus, når der er mulighed for at skylle sig, inden man stiger op i den.

Har du også brug for professionel hjælp til at anlægge og løfte? Så skal du bare gøre som kunden her og ringe til din anlægsgartner, AB Kirketoft på 2171 1247.

Vi finder altid en løsning, der dur, og vi glæder os til at høre fra dig.