Sten og vand giver liv og stemning i enhver have

Vi hjælper med at skabe harmoniske haver, som kan nydes, uanset om de bruges som dagligt opholdssted, eller formålet er at nyde skønheden indefra.

Sten er en vigtig del af haven med både visuel og funktionel værdi. Vi har stor erfaring i alle slags sten til haven og andre grønne arealer, og vi står til rådighed, hvad enten det er en støttemur, belægning, trappe eller en japansk inspireret have.

Vi håndterer alt fra springvand og vandfald til vandløb og vandsten og skaber skønne udendørs rum til ro og fugleliv. Vi laver vandkunst og stensætninger, der er skabt til stedet i de rigtige proportioner.

Vand i haven stiller krav til rensning af vandet. Vi laver de tekniske løsninger med den rigtige opbygning med gummidug, biologisk filterrensning, bunddræn, overfladeskimmer og recirkulering af vand, så det er nemt for dig at vedligeholde.

Det kunne ende med en lille sø

En kunde henvendte sig med en drøm om at have  sin egen lille sø i haven, og nu er drømmen gået i opfyldelse. Søen er etableret med recirkulering af vand, det vil sige, at den faktisk passer sig selv, når anlægget er færdigt.

Læs mere om det spændende søprojekt her

14_ensoeblivertil_jb020_tkst