I haven bruges hegn til mange formål – afgræsning af bede med små buksbomhække, liguster eller bøg eller bræddehegn til afgræsning af grunden eller rum i haven.
Som anlægsgartnere har vi stor erfaring med rådgivning så du kan få den helt rigtige løsning med hegn eller hæk i din have.

Hække til adskillelse af rum og indramning af haven plantes oftest som barrodsplanter i højden 50-80cm. Man kan også få barrodsplanter i højder op til 140 cm og færdighæk op til 180cm og højere. Hvilken hæk og højde afhænger at formålet – læ og indkig er ofte væsentlige faktorer.

Lave hække af buksbom, taks, roser, lavendel eller andre småbuske kan f.eks. bruges til afgræsning af bede og er samtidig et kunstnerisk og farverigt element i haven.

Havehegn kan have forskelligt udtryk. Man kan købe præfabrikerede elementer eller man kan udforme sit eget hegn med valg af materiele og udseende.  AB KIRKETOFT anlægsgartneri vil gerne hjælpe med at skabe et spændende havehegn til jeres have – både i træ og metal.

Hestehegn og andre dyrehegn opsætter vi også gerne. Vi bruger bl.a. pæle af robinia som holder længe i jorden og som ikke er giftige for heste og andre dyr.