Skal I bygge hus? Så vil vi gerne lege med jer. Tag anlægsgartneren med i processen fra starten. Det giver jer – helt bogstaveligt – det bedste fundament og er både til gavn for jer, som bygger, og en fordel for os, der efterfølgende laver belægning og haveanlæg.

Hos AB Kirketoft oplever vi af og til at blive inviteret tidligt med i planlægningen af et byggeprojekt, og det er vi virkelig glade for. Så får vi snakket hele forløbet igennem med bygherren og aftaler, hvordan vi sammen kan optimere byggeprocessen og dermed lette arbejdet for alle samarbejdspartnerne.

De fleste ved nogenlunde, hvor indkørslen skal placeres, og har man taget anlægsgartneren med på råd fra begyndelsen, kan man for eksempel have aftalt, at entreprenøren, når han graver ud til husets fundament, også graver ud til indkørslen og lægger knust beton ned, så bunden her bliver bygget op sideløbende med, at huset tager form. Det giver samtidig den store fordel, at de tunge maskiner har et stabilt fundament at køre på og dermed ikke efterlader byggepladsen som et stort mudderhul. Der skal sikkert også være en terrasse og måske en sti rundt om huset. Også her kan der med fordel graves ud og lægges sand og stabilgrus tidligt i processen.

AB Kirketoft bidrager naturligvis også gerne med faglige råd og nye ideer til haven og anlægget. Vi hjælper med skitser og tegninger, så indkørslen eller terrassen får de rette proportioner i det samlede anlæg, vi giver råd og vejledning om farvesammensætninger og materialer i den rigtige kvalitet, og vi giver gode tilbud på for eksempel rullegræs, hæk og den helt rigtige beplantning. Så har I også på forhånd et nogenlunde overblik over, hvad det hele kommer til at koste.

Skal vi lave en legeaftale? Ring til AB Kirketoft på 2171 1247 og få en uforpligtende snak.