Forestil dig, at du sidder på din terrasse til sommer med kaffekoppen og avisen inden for rækkevidde. Solen skinner, fuglene synger, og både terrassen og din indkørsel er nyanlagt, toptrimmet og fuldstændig blottet for ukrudt, mos og alger.

Og du har faktisk vidst i mange måneder, at billedet ville komme til at se sådan ud, for du har entreret med din anlægsgartner i god tid, og sammen har I aftalt både materialer, tidspunkt og pris. Det har givet overblik og ro til planlægning for både dig og gartneren.

2018, et nyt og spændende år er godt i gang, og hos AB Kirketoft er vi superglade for, at mange har fulgt vores opfordring til at tage anlægsgartneren tidligt med i processen.

Både når indkørslen skal lægges om, eller du skal have nyt haveanlæg med forskellige former for belægning, mure og trapper, og også hvis du skal bygge helt nyt hus, vil vi gerne være med i planlægningen tidligt. Det giver os mulighed for at lægge en anlægsplan sammen med entreprenøren. Vi kan for eksempel lægge stabilgrus, så håndværkerne kan færdes på et ordentligt grundlag, mens de går og bygger, så grunden ikke ender som et stort mudderhul, og vi kan indkøbe materialer til det færdige anlæg i god tid og til en god pris. Det er også en fordel for dig.

AB Kirketoft hjælper naturligvis også gerne med faglige råd og nye ideer til haven og anlægget. Vi hjælper med skitser og tegninger, så indkørslen eller terrassen får de rette proportioner i det samlede anlæg, vi giver råd og vejledning om farvesammensætninger og materialer i den rigtige kvalitet, og vi giver gode tilbud på for eksempel rullegræs, hæk og den helt rigtige beplantning.

Skal vi lave en aftale? Ring til AB Kirketoft på 2171 1247 og få en uforpligtende snak.