I vinter gjorde vi en kundes nabo glad. Ja, vores kunde var skam også stærkt tilfreds, da vi ryddede det mægtige grantræ og en høj tujahæk, som stod hele vejen rundt om hans grund. Men naboen fik faktisk også 15 kvadratmeter mere indkørsel til rådighed, som hidtil havde været mere eller mindre utilgængelig på grund af både hækken og den skygge, den kastede, og derfor var han glad.

Haver har det med at gro til med årene. Buske og hegn, der var perfekt i størrelse og planteafstand, da de var små, vokser sig høje og tætte og tager den plads, som vi godt kunne bruge til noget andet. Det skal der gøres noget ved, og så ringer man til Jens på 2171 1247.

I denne have var tujahækken blevet tre meter høj, meget tæt og bred og fyldt med efeu, som det havde været svært at komme til bunds i. Og midt i det hele stod en kæmpestor, gammel gran, som stjal lys og næring fra både kunden og hans nabo.

tujafoer_txt

Vi løftede tujahækken væk, pelsede grantræet og fjernede stammen og stubben. Vi havde lastbilen stående ude på vejen, og med den store kran kunne vi nemt nå de 10 meter ind i den bageste del af haven og gøre arbejdet. Affaldet og de grenrester, ejeren og naboen ikke beholdt til deres brændeovne, læssede vi selvfølgelig på lastbilen og tog med os.

Sikke meget lys og luft, de to naboer fik! Se bare på billederne, hvor det er nemmest at bruge drivhuset som pejlemærke.

Ingen opgaver er for store for os. Vi har et godt og gensidigt samarbejde med Viborg Vognmandsforretning. Vi har træfældningsudstyret, de har lastbilerne i flere størrelser, og til de helt store opgaver kommer vi sammen ud med den største lastbil med kran og kurv, og så går det løs med motorsaven. Det hele foregår supersikkert og effektivt.

Har I også store træer og tætte hegn, der trænger til at blive tyndet ud? Ring til Jens hos AB Kirketoft på 2171 1247 og lad os tage en snak om at få det gjort.

tujaoggran_txt